Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
11 Eylül 2023

Hastanemiz tarafından ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı‘’ 23.10.2023 - 01.12.2023 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular  11.09.2023 - 22.09.2023 tarihleri arasındadır. Bu sertifika programına, Yoğun Bakımda çalışan tüm hemşireler, hemşire yetkili ebeler  ve sağlık memuru (toplum sağlığı)  katılabilir, Başvuru için gerekli evraklar;

1-Başvuru Formu:https://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak (Başvurular-Eğitim Başvurusu-Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi) Başvuru Formu eksiksiz doldurularak, kesinleştirilerek çıktısı alınmalı ve Hastane Başhekim imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne imzalatılarak Mühür bastırılmalıdır.

2-Mezuniyet Belgesi: Aslı Gibidir onaylı diploma örneği(ön-arka fotokopi üzerine) ya da e-devletten alınan mezuniyet belgesi.

3-Kimlik Belgesi: Aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Çalışma Belgesi: Yoğun bakımda çalıştığına dair belge ya da  çalıştırılması planlanıyorsa yoğun bakımda çalıştırılacağına dair belge oluşturulmalıdır. Belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih olmalıdır.

Başvuru belgelerinin pdf olarak taratılmasının ardından hilal.gunes2@saglik.gov.tr adresine mail olarak gönderilmesi ve mailinizin cevaplandığının teyit edilmesi gerekmektedir.

Konu İle İlgili Ayrıntılı Bilgi İçin;

Program Sorumlusu