Stajyer Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
23 Mayıs 2024

STAJA BAŞLANGIÇ YAPABİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.2 Adet vesikalık Fotoğraf (Fotokopi Kabul edilmeyecektir.)

2.Kimlik Fotokopisi

3. Öğrenci Belgesi (1 adet)

4. 4/A İşe Giriş Çıkış Bildirgesi (E-devletten güncel okul staj sigortası yapılmış olacak.Sigorta girişi eski stajlardan devam eden öğrencilerin sigortalarının devam ettiğine dair formlarını okula imza kaşe ile onaylatmaları gerekmektedir.)

5. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi yada Transkript(1 yıl içinde alınmış olan belgelergeçerlidir.) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi Hastanemiz İSG uzmanı tarafından onaylanması gerekmektedir

6. Zorunlu Staj Formu ( Okuldan imzalı kaşeli zorunlu staj formu getirilmesi zorunludur. Gönüllü stajerler kabul edilmeyecektir)

Uygulamalı derse gelecek öğrenciler için okuldan imzalı kaşeli/mühürlü Uygulamalı Ders sözleşmesi zorunludur. Uygulamalı ders öğrencileri Okuldan Staj hocaları yanlarında olmadan staja başlatılmayacaktır.(UYGULAMALI DERS İÇİN)

7.Mesleki Eğitim Sözleşmesi(3 Nüsha şeklinde okuldan temin edilir.)Uygulamalı Ders olan öğrenciler için Uygulamalı Ders sözleşmesi zorunludur.) Okuldan onaylı imza-mühür olacak şekilde getirilmesi gerekmektedir. https://www.yeniyuzyil.edu.tr/Stajlar/StajEvraklari/STAJ%20S%C3%96ZLE%C5%9EMES%C4%B0-%20%C4%B0stanbul%20i%C3%A7in.pdf (ÖRNEK DOĞRU MESLEKİ SÖZLEŞME LİNKİ )

8.Tıbbi Görüntüleme ve Radyoterapi Bölümünde staj yapacak olan Öğrencilerde Dozimetre zorunludur.

9.Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerinden Hijyen belgesi istenmektedir.

10.Öğrencilerimizin Banka hesaplarını Ziraat Bankası İstanbul şubelerinden açarak, staj başlangıç günü iban no yazılı olan hesap cüzdanı fotokopisi yada dekont teslim etmeleri gerekmektedir.

11.Tek Hekim Raporu(Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir ibaresi yazılması gerekmektedir.) Kurumumuzda staj yapmak için isim listesi İl Sağlık Müdürlüğünden Onaylı Bir şekilde Gelen Öğrencileri Tek Hekim Raporu için İşyeri Hekimimize Yönlendiriyoruz. Hastanemize ismi gelen öğrencilerimiz Sağlık Raporu için öncelikli olarak Eğitim Birimine başvurup formlarını temin edebilirler.)Hastanemiz İşyeri hekiminden alınması zorunludur.

Aşı Kartları

· Tetanoz aşısının yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi (Bu Madde Tüm stajyer öğrencileri kapsamaktadır.)

·HbsAg, Anti HBs (Hepatit B aşısı ) Anti HCV , Anti HAV (Hepatit A Aşısı ) Anti HIV 1-2 (Anti HAV ve Anti HBs

negatifliğinde aşısının yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi (Bu Madde Tüm stajyeröğrencileri kapsamaktadır.)

·Kabakulak, Kızamık, ve Anti Rubella İgM, igG(Kızamıkçık) Suçiçeği –(İlgili parametrelerin negatifliğinde aşısının yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi(Bu Madde Tüm stajyeröğrencileri kapsamaktadır.)

12. Tetanoz Aşı Kartı Fotokopisi / E-nabız çıktısı getirilmesi zorunludur.

• Öğrencilerin staj başlangıcında Öğrenci Kimlik kartları(Boyuna Asma Aparatı ile) ve ilgili Mesleki Öğrenci Üniformasını getirmeleri zorunludur. ü Tıp, Psikolog-Çocuk Gelişimi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Sosyal Hizmet Uzmanı, Diyetisyeni Tıbbı Sekreter Sağlık Yönetimi Sağlık Tekniker ve Teknisyenleri için lacivert alt-üst forma takımı. ü Hemşire-Ebe için ilgili okul forması ya da alt beyaz üst-lacivert alt forma takımı. ü Anestezi-Ameliyathane Hizmetleri için, 1 adet yeşil alt-üst forma takımı ve ameliyathane dışında giyilecek lacivert alt-üst forma takımı. "

STAJER ÖĞRENCİ ÖRNEK KİMLİK KARTI

Aşağıda Stajyer öğrenci kimlik kartı örneği verilmiştir; Staja başlayacak tüm öğrencilerimizin ad, soyad ve okul bilgilerini kendilerine göre güncelleyerek, boyuna asma aparatı (YO-YO vs ) ile staj başlangıç gününde yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

T.C.

Sağlık Bakanlığı