Stajyer Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
08 Aralık 2023

STAJA BAŞLANGIÇ YAPABİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. 2 Adet vesikalık Fotoğraf (Fotokopi Kabul edilmeyecektir.)

2.Kimlik Fotokopisi

3. Öğrenci Belgesi (1 adet)

4. 4/A İşe Giriş Çıkış Bildirgesi

5. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi yada Transkript (1 yıl içinde alınmış olan belgeler geçerlidir.) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi Hastanemiz İSG uzmanı tarafından onaylanması gerekmektedir

6. Staj Kabul/ Başvuru Formu (Okuldan temin edilir.)

7.Mesleki Eğitim Sözleşmesi (3 Nüsha şeklinde okuldan temin edilir.) Uygulamalı Ders olan öğrenciler için Uygulamalı Ders sözleşmesi zorunludur.) Okuldan onaylı imza-mühür olacak şekilde getirilmesi gerekmektedir.

8. Tıbbi Görüntüleme ve Radyoterapi Bölümünde staj yapacak olan Öğrencilerde Dozimetre zorunludur.

9.Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerinden Hijyen belgesi istenmektedir.

10.Öğrencilerimizin Banka hesaplarını Ziraat Bankası Bağcılar Şubesinden açmaları ve İban numaralarını staj başlangıç gününde teslim etmeleri gerekmektedir.(Ziraat Bankası –Bağcılar Şubesinde hesabı olan öğrencilerimiz hesap cüzdanlarının fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.)

11.Tek Hekim Raporu (Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir ibaresi yazılması gerekmektedir.) Kurumumuzda staj yapmak için isim listesi İl Sağlık Müdürlüğünden Onaylı Bir şekilde Gelen Öğrencileri Tek Hekim Raporu için İşyeri Hekimimize Yönlendiriyoruz.) Hastanemiz İşyeri hekiminden alınması zorunludur.

Aşı Kartları

·Tetanoz antikoru veya Tetanoz aşısının yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi (Bu Madde Tüm stajyeröğrencileri kapsamaktadır.)

·HbsAg, Anti HBs (Hepatit B aşısı ) Anti HCV , Anti HAV (Hepatit A Aşısı ) Anti HIV 1-2 (Anti HAV ve Anti HBs negatifliğinde aşısının yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi (Bu Madde Tüm stajyeröğrencileri kapsamaktadır.)

·Kabakulak, Kızamık, ve Anti Rubella İgM, igG(Kızamıkçık) Suçiçeği –(İlgili parametrelerin negatifliğinde aşısının yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi) (Bu madde Ebelik ve Hemşirelik öğrencilerini kapsamaktadır.)

11. Tetanoz Aşı Kartı Fotokopisi / E-nabız çıktısı getirilmesi zorunludur.

• Öğrencilerin staj başlangıcında Öğrenci Kimlik kartları(Boyuna Asma Aparatı ile) ve ilgili Mesleki Öğrenci Üniformasını getirmeleri zorunludur. ü Tıp, Psikolog-Çocuk Gelişimi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Sosyal Hizmet Uzmanı, Diyetisyeni Tıbbı Sekreter Sağlık Yönetimi Sağlık Tekniker ve Teknisyenleri için lacivert alt-üst forma takımı. ü Hemşire-Ebe için ilgili okul forması ya da alt beyaz üst-lacivert alt forma takımı. ü Anestezi-Ameliyathane Hizmetleri için, 1 adet yeşil alt-üst forma takımı ve ameliyathane dışında giyilecek lacivert alt-üst forma takımı. "

STAJER ÖĞRENCİ ÖRNEK KİMLİK KARTI

Aşağıda Stajyer öğrenci kimlik kartı örneği verilmiştir; Staja başlayacak tüm öğrencilerimizin ad, soyad ve okul bilgilerini kendilerine göre güncelleyerek, boyuna asma aparatı (YO-YO vs ) ile staj başlangıç gününde yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

T.C.

Sağlık Bakanlığı