ÇOCUK ACİL HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU
25 Mart 2024

Hastanemiz tarafından ‘Çocuk Acil  Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı‘06.05.2024-07.06.2024 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular 25.03.2024-5.04.2024 tarihleri arasındadır. Bu sertifika programına, Çocuk Acil servislerinde  çalışan tüm hemşireler ve ebe yetkili hemşireler  katılabilir,Başvuru için gerekli evraklar;

1-Başvuru Formu:https://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak (Başvurular-Eğitim Başvurusu-Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi) Başvuru Formu eksiksiz doldurularak, kesinleştirilerek çıktısı alınmalı çıktı alınamadığı taktirde sertifika başvuru formu manuel olarak doldurularak  ve Hastane Başhekim imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne imzalatılarak Mühür bastırılmalıdır.

2-Mezuniyet Belgesi: Aslı Gibidir onaylı diploma örneği(ön-arka fotokopi üzerine) ya da e-devletten alınan mezuniyet belgesi. Hemşirelikte Lisans mezunu olması zorunludur.

3-Kimlik Belgesi: Aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Çalışma Belgesi: Yukarıda belirtilen ilgili Kliniklerde çalıştığını gösteren belge, Belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih olmalıdır.(Mart 2024)

Başvuru belgelerinin pdf olarak taratılmasının ardından, gulzuhalgursoy@saglik.gov.tr  adresine mail olarak gönderilmesi ve mailinizin cevaplandığının teyit edilmesi gerekmektedir.

Konu İle İlgili Ayrıntılı Bilgi İçin;

Program Sorumlusu