TRADITIONAL AND COMPLEMENTARY MEDICINE CENTER

• IMGP0818.JPG

Dr. Kanat TAYFUN CV

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp içerisinde

Onbeş ana bölüm bulunmaktadır Akupunktur, Fitoterapi, Sülük, Kupa, Hipnoz, Mezoterapi, Ozon, Homeopati, Apiterapi, Proloterapi, Refleksoloji, Magot Uygulaması, Osteopati, Müzikterapi, Karyopraktik

Kliniğimizde; Akupunktur (elektro akupunktur, lazer akupunktur, moksa), Kupa (Yaş ve kuru), Ozon ve Mezoterapi uygulamaları bakanlığımızca belirlenen endikasyonlar dahilinde yapılmaktadır. İlerleyen zamanlarda tüm dallarda poliklinik yapılması hedeflenmektedir. Kliniğimiz dört poliklinik odasında hizmet vermektedir.

Hekimlere, kliniğimiz içersinde yer alan eğitim salonunda onbeş dalda Bakanlık adına sertifika eğitim verilmekte olup ,eğitim sırasında hastalara uygulama yapılmaktadır.

Kliniğimiz eğitim ve poliklinik hizmetleri dışında üniversite ile beraber proje, ARGE, kongre ve toplantı faaliyetlerini yürütmektedir.